USD32,42
EURO34,80
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Apple Vintage Ürünler Listesine iPhone 6 Plus ve iPad Mini 4 Modelleri Eklendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Apple, bazı ürünlerini eski ve modası geçmiş kategorisine ekledi. Bu karar, bir ürünün 5 yıldan uzun bir süre önce satışının durdurulmasından sonra 7 yıl içinde vintage kategorisine dahil edileceği Apple’ın politikası doğrultusunda alındı. iPhone 6 Plus modeli de bu kapsamda artık eski bir ürün olarak kabul ediliyor ve “vintage” listesine eklenmiştir.

iPhone 6 Plus, Apple’ın büyük ekranlı ilk akıllı telefonu olması nedeniyle birçok kullanıcı tarafından tercih edilmişti. Ancak üretiminin durdurulmasının ardından Apple, telefon için resmi olarak destek vermeyi sonlandırdı. Bu da demek oluyor ki, güvenlik güncellemeleri ve teknik desteğin yanı sıra Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarından onarım hizmeti de artık sunulmayacak.

iPad Mini 4 modeli de Apple’ın eski ürünler listesine eklenen diğer bir cihaz oldu. Bu nedenle, iPad Mini 4 kullanıcıları da aynı kısıtlamalardan etkilenecek. Yani güncelleme alamayacakları gibi Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarından onarım hizmetinden de yararlanamayacaklar.

Apple’ın bu kararı, eski ürünleriyle ilgili teknik ve güvenlik sorunlarını çözmek için kaynaklarını daha yeni ürünlere odaklamasını sağlayabilir. Ancak iPhone 6 Plus ve iPad Mini 4 kullanıcıları için bu durum sıkıntılı olabilir. Eski cihazlarını kullanmaya devam etmek isteyen kullanıcılar, artık Apple’dan destek alamayacakları için sorunlarla karşılaşabilirler.

Sonuç olarak, Apple’ın vintage listesine eklenen ürünler arasında iPhone 6 Plus ve iPad Mini 4 gibi popüler modeller bulunmaktadır. Bu cihazların artık destek alamayacak olmaları, kullanıcıların yeni bir cihaz almaya yönlendirilmesine ve eski cihazlarını kullanırken sorunlarla karşılaşmalarına neden olabilir. Ancak Apple’ın politikası doğrultusunda eski ürünlerin desteklenmeyeceğini kabul etmek gerekmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Apple Vintage Ürünler Listesine iPhone 6 Plus ve iPad Mini 4 Modelleri Eklendi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Söz Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!